Over ons

Krijgt u binnenkort een baby, of kent u iemand die op het punt staat te bevallen? Dan is het leuk om je huis origineel te versieren, of een uniek kraamcadeau te geven. Kies eens niet voor de makkelijkste weg, maar ga creatief aan de slag, kijk eens rond op Geboorteknutsels.nl.

Deze website biedt een scala aan materialen om iets leuks te maken voor een kraamfeestje of geboorte. Koop vrolijke roze of blauwe lintjes om zelf iets mee te versieren. Breng uw huis in een feestelijke sfeer en hang feestelijke slingers en ballonnen op. Ook voor een gevelbanner kunt u bij ons terecht, laat zo aan iedereen weten dat de kleine is geboren.
Zoekt u een leuk geboortebedankje of wilt u deze zelf gaan maken dan kunt u ook bij ons terecht voor de artikelen die u hier voor nodig heeft.

De geboortekrans & geboortebedankje

Een geboortekrans is een mooi en persoonlijk cadeau voor de baby en de kersverse moeder.Deze kunt u bij ons zelf maken. U kunt een kale krans aanschaffen, deze kunt u dan zelf naar eigen wens versieren. Zo weet u zeker dat uw cadeau in de smaak valt en dat het nog lang op de babykamer zal hangen.

Wilt u aan alle kraamvisite een geboortebedankje voor hun bezoek meegeven? Geboorteknutsels.nl biedt hiervoor tal van mogelijkheden. Zo kunt u onder andere kiezen uit kleine kinderwagentjes, mini babyratels en kleine babyspenen. Hier kunt u dan met een vrolijk lintje een briefje aan vastbinden met een geschreven boodschap.

Ga voor een leuk kraamcadeau, een feestelijke babyshower of versier uw huis uitbundig als de kleine is geboren. Voor alle materialen die u hiervoor nodig heeft kunt u terecht bij Geboorteknutsels.nl.

Babyshower met geboorteversiering van Geboorteknutsels.nl

Wil je een babyshower organiseren om  de aanstaande mama eens heerlijk in de watten te leggen? Een babyshower ofwel zwangerschapsfeestje is een rage die is komen overwaaien uit de VS en wordt ook hier steeds populairder. Het is traditioneel gezien een middagje ‘onder de vrouwen’ waarbij de aanstaande mama eens heerlijk in het middelpunt van de belangstelling staat.

Over het algemeen wordt de babyshower zo rond de zevende of achtste maand van de zwangerschap gehouden. Hierbij spreken alle vriendinnen en eventueel naaste familie van de aanstaande moeder met elkaar af om er een leuke en ontspannende middag van te maken en de zwangere eens in het zonnetje te zetten. Hoe anders is het bijvoorbeeld bij een kraamvisite, daar staat ook de moeder wel enigszins in de belangstelling maar gaat het toch vooral op de pasgeboren baby.

Je kunt een babyshower net zo groot en net zo exclusief (en daarmee net zo duur) maken als je zelf wilt. Je kunt het natuurlijk ook gewoon lekker eenvoudig en lekker dicht bij je zelf houden. Bij een babyshower is het natuurlijk leuk om vooraf het huis compleet te versieren met geboorteversiering zoals slingers, ballonnen en banners. Je kunt het plafond, de wanden versieren met slingers en de tafels bijvoorbeeld met een leuk tafelkleed met daarop borden, bekers en servetten, alles geheel in stijl van de aanstaande geboorte.

De aanstaande moeder wordt natuurlijk verwend met leuke cadeaus voor haarzelf en voor haar baby en iedereen doet zich te goed aan allerlei lekkernijen. Gebruik geboorteversiering en bijvoorbeeld een geboortekrans om alles geheel in stijl doen en iedereen in de juiste stemming te brengen. Op www.geboorteknutsels.nl vind je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Geboortebedankjes zelf maken.

Een geboorte bedankje is een attentie die je als kersverse ouders als bedankje geeft aan de mensen die bij je op kraambezoek zijn geweest na de geboorte van je baby. Een geboortebedankje kan eigenlijk van alles zijn, het is maar net wat je zelf wilt en wat je budget is.

Je kunt natuurlijk de meest mooie en dure dingen kopen en als geboortebedankje geven aan diegene die bij je op kraambezoek is geweest, maar wat is er nou mooier dan je geboortebedankjes zelf te maken? Op die manier geef je iets unieks en een blijvende herinnering aan het bezoek die ze aan jou en je baby hebben gebracht. Het is daarnaast veelal  goedkoper om je geboortebedankjes zelf te maken en het is daarnaast absoluut uniek. Door je geboortebedankje zelf te maken voorkom je bovendien ook nog dat je je kraamvisite iets geeft wat ze ooit al eens eerder hebben gekregen.

Ideeën en tips om je geboortebedankjes  te maken

Op www.geboorteknutsels.nl vind je naast een aantal kant en klare geboortebedankjes bijvoorbeeld in de vorm van een kinderwagen, een schoentje, een speen of een hartje ook diverse spulletjes en geboorteversiering om je eigen unieke geboortebedankjes zelf te maken. Heb je even wat hulp nodig om op weg te komen, kijk dan op de website voor diverse tips, ideeën en voorbeelden. Er zit geheid iets bij dat je op een goed idee brengt zodat ook jij je eigen unieke geboortebedankjes zelf kunt maken.

Geboorteknutsels.nl is het praktische bewijs dat geboortebedankjes echt niet duur hoeven zijn.

Kraamkado zelf maken

Als je op kraamvisite gaat, wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Je wilt de baby en zijn kersverse moeder natuurlijk een leuk kraamkado geven, maar wat moet je nou geven? Je kunt daarvoor uiteraard naar de winkel gaan en wat leuke kleertjes voor de pasgeborene kopen, of een leuk bordje met bestek, maar dat klinkt eigenlijk allemaal alweer zo afgezaagd. Je wilt graag met iets unieks komen, iets wat niemand anders heeft. Het beste, en natuurlijk ook het leukste, is om je kraamkado zelf te maken. Kijk bijvoorbeeld op www.geboorteknutsels.nl voor diverse leuke kraamkado’s en ook alles voor doe-het-zelf kraamkado’s. Een kraamkado zelf maken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Iedereen kan het, ook jij!

In de rubriek Kraamkado’s doe-het-zelf staan diverse geboorteversiering, linten en decoratiemateriaal om zonder probleem je eigen unieke kraamkado te maken. Daarnaast vind je er verschillende grappige babyspulletjes zoals bijvoorbeeld een babyspaarpot in de vorm van een babyfles of prikkertjes met de tekst “It’s a boy/girl”.

Heb je even zelf geen inspiratie, dan is dat ook geen enkel probleem, wat op Geboorteknutsel.nl vind je naar alles om je kraamkado zelf te maken ook diverse tips, ideeën en voorbeelden voor verschillende kraamkado’s.

Ook voor een geboortekrans kun je bij Geboorteknutsels.nl terecht. Net als bij de kraamkado’s kun je ook hier kiezen voor een kant en klare geboortekrans, maar je kunt ook spulletjes kopen om je eigen geboortekrans zelf te maken. Je vindt er naast de krans zelf ook diverse soorten geboorteversiering, linten en tule. Alles om jouw eigen unieke geboortekrans te maken.

Maak er iets moois van!

Wilco vd Veen
Miranda Bruggink

Zutphen

Share