Wie zijn wij

Welkom in onze webshop,
Wij zijn Wilco en Miranda uit Zutphen.
In ons dagelijks leven zijn we bedrijfsleider en onderwijsassistente en wonen samen met de kinderen Sem,Keon en Tess.

We zijn deze webshop begonnen omdat we erachter kwamen dat het toch best handig is om alle geboorte versieringen,kraamfeest- en babyshower artikelen  of bedankjes op 1 plek te kunnen aanschaffen.Wij ervaarden dit zelf bij de geboorte van onze oudste zoon. Hoe leuk is het dan als je erachter komt dat er best veel artikelen zijn op dit gebied en er heel veel produkten zijn om iets leuks te maken. Van roze tule om een kadootje te maken tot lichtblauw bestek voor een babyshower. Ook voor verschillende geboorte bedankjes moet u bij ons zijn.Deze kunt u zelf maken met de artikelen die wij hebben of kant en klaar bestellen.

Geboortebedankjes

Voor de geboortebedankjes kant en klaar hebben wij inmiddels een aparte webshop met een ruim assortiment.Klik hiervoor op de link. Omdat wij de opslag gewoon thuis hebben kunnen wij snel versturen,dit doen wij in de meeste gevallen dezelfde dag al omdat het gewoon leuk is om alles snel in huis te hebben.
Groot voordeel bij ons is dat alles per stuk  of per meter te bestellen is en dus niet met hoeveelheden blijft zitten.

Bij het bestellen vragen wij u om u te registreren,deze gegevens gebruiken wij alleen voor het verzenden en eventueel contact over de bestelling,als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief gaat dit ook naar dit email adres.Verder wordt hier niks mee gedaan t.b.v. de privacy. Het wil wel eens voorkomen dat een mail in de prullenbak komt. Vooral bij Gmail of Hotmail wil dit nog wel eens voorkomen.

Hulp is altijd welkom

Wij zoeken altijd nog naar leuke artikelen of onderdelen om iets leuks te maken dus als u iets zoekt of een tip heeft horen wij het graag! Ook als u een leuke markt of beurs weet waar wij passen met onze shop horen wij het graag via het contact formulier.

Wilco en Miranda

Kijk ook eens op onze andere shops.

Share